O kampani
Blogy
Kvíz
Diskusia

ČLOVEČE, poznáš ľudské práva?

Členovia žiackej školskej rady zo Strednej odbornej školy technickej v Námestove pripravili pre svojich spolužiakov zaujímavú vzdelávaciu hru pod názvom: ČLOVEČE poznáš svoje práva? Cieľom hry je zvýšiť povedomie mládeže o ľudských právach, podporiť úctu k človeku, rešpekt k okoliu, pomôcť mladých ľuďom orientovať sa v témach ľudskosti.

Hra spočíva vo vytvorení špeciálnej hracej plochy s políčkami, ktoré odkazujú na tému ľudských práv a kocky, ktorá pomáha účastníkom dostať sa do cieľa. V prvej fáze sa do hry zapojilo 15 chlapcov, ktorí otestovali kvalitu aj pravidlá hry. Teraz hra čaká na ďalších mladých ľudí , ktorý sa zapoja do tejto vzdelávacej aktivity. Aktivita podporuje aj Kampaň Bez nenávisti- No Hate.

Vyvrcholením aktivít mladých ľudí na Strednej odbornej škole technickej v Námestove podporujúcich ľudskosť bude  pozdravenie obyvateľov Centra sociálnych služieb v Námestove s kultúrnym programom, ktorí sa sami pripravia.

Projekt sa realizoval pod gesciou Rady mládeže Žilinského kraja.

Realizované s finančnou podporou Ministerstva zahraničných vecí a európskych záležitostí SR v rámci dotačného programu Podpora a ochrana ľudských práv a slobôd LP/2016. Za obsah tohto dokumentu je výlučne zodpovedná Rada mládeže  Žilinského kraja

a b c d